2 Tem 2013

Yeni Keşif! Narecza.



Herkese merhaba,

Bugün sizlere online keşfim olan Narecza'dan bahsedeceğim.

Biliyorsunuz ki cilt sağlığımız için en güvenilir ürünler şüphesiz ki "dermokozmetik" ürünler. Son zamanlarda ben de dermokozmetik ürünlere sarmış durumdayım ve bunları alırken güvenilir sitelerden seçmeye özen gösteriyorum. İşte bu güvenilir adreslerden birisi de Narecza.

Narecza'da Ağız ve diş bakımı, Anne-bebek bakımı, Besin takviyeleri, Diyet ve zayıflama, makyaj ve medikal ürün dahil birçok ürün çeşitliliğini bizlere sunuyor. Aradığınız her şeyi bu sitede rahatlıkla bulabilirsiniz.

Ürün çeşitliliği oldukça fazla; birkaç indirimden bahsedeyim sizlere. DDF ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası ve ücretsiz kargo hizmeti var, henüz denemediğim ama adını sıkça duyduğum Neostrata ve Dr.Murad ürünlerinde %10 indirim mevcut. Ayrıca bu sitede Avene ürünleri de mevcut ve şüphesiz en sevdiğim marka Bioderma hem indirimli, hem 3 al 2 öde kampanyasında.

Ayrıca biz bayanları da unutmayıp Dermo Tv diye çok güzel bir projeye imza atmışlar ki dünyaca ünlü doktorların Türkçe alt yazılı videolarından oluşuyor.Bakım, makyaj hatta vücut geliştirme ve pilates videoları bile mevcut mutlaka göz atın derim.

Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...