6 Tem 2013

Clinique All About Eyes Serum

Merhabalar
Ah şu göz altlarım ah..
Aldığım bir setin içinden çıkan bu harika ürünü çok severek kullanıyorum. Göz altlarımdan nasıl şikayetçi olduğumu en iyi siz bilirsiniz fakat düzenli bakımın yanında uyku saatlerime,günlük su tüketimime dikkat ettikçe bu rahatsız edici durumdan kurtulabiliyorum.
En çok hoşuma giden özelliği ise bilyeli oluşu.
Ürün çok hafif yapıda göz altlarınıza sürdüğünüzde çok kısa süre içinde kuruyor ve en güzel yanı renk tonunu düzenleyip daha aydınlık bir görünüm katıyor.
1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Sabah makyaj yapmadan önce ve gece uyumadan önce. :)
Oldukça bereketli çıktı. bittiğinde ilk işim tam boyundan edinmek olucak.
Sevgiyle kalın :))

9 yorum:

  1. Bende çok merak ediyorum bu ürünü, göz kremini severek kullanıyordum ama bu serumuda denemek istiyordum, bir bakayım sana etkili olmuş ne güzel canım. Muhakak bir bakacağım. Teşekkürler yazın için. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de göz kremini almak istiyorum en yakın zamanda bak sende ondan memnunmuşsun kafama yattı bile :) Denemeni öneririm canım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kremini ben pek sevmemiştim bu serinin ama serumunda iş varmış demek ki :)Alalım o zaman di mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ya şimdi ikilemde kaldım işte :/ Ben serumundan oldukça memnunum daha önce başka markalarınkileri de denemiştim yakında postlarını yazarım :) Fakat bu ürünü severek kullanıyorum.

      Sil
    2. Bekliyorum o zaman diğerlerini :) All about eyes rich olanı kullandım hiç sevmedim ama klasik all about daha iyi diye hatırlıyorum deluxe boy denemiştim.

      Sil
  4. canim merhaba.beyaz tenlimisin?ben öyleyim.makyajdan sonra bi tek goz altlarimi sevmem.mor gibi görünür hep.ama bu aralar demlenmish çayi sargi bezinde islatip, gozümü kapayip 10-15 dk.bekletiyorum.devamli yaparsam iyi gelecegini söylûyorlar.çay hafif ilik olmali ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süt beyaz olmasada açık kumralım canım :) Ve dediğin gibi her türlü göz kapatıcısı kullansamda göz altlarım mor gibi görünüyor. Fakat bu ürün,uyku saatlerine dikkat ve su tüketimimle baya düzeldi diyebilirim. :)
      İyi geliyor mu ki? ben kalıcı çözümler istiyorum artık :(

      Sil
  5. sen zaten duzgun bakim yapiyorsun canim.ben bu çay ishine yeni bashladim.bakacagiz artik etkisine. Kaldi ki,kalici çözüm yapa bilecek bir ürün ve.s inanmiyorum ben.Saglikli,düzenli yashamak iyi gelicektir mutlaka.

    YanıtlaSil
  6. bende kullanıyorum bu ürünü gerçekten çok başarılı clınıque

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...