27 Tem 2013

Mac Paintpot // Painterly





























Herkese merhabalar,

Sizlere bugün herkesin neden bu kadar "far bazı" olarak övdüğünü anlamadığım bir üründen bahsedeceğim.

Büyük bir heyecana kapılıp bu ürünü aldım, birkaç haftadır da düzenli olarak kullandım.

Evet göz kapağının rengini eşitlemede diğer bütün far bazları solda sıfır kalır, harika hiçbir şey yapmasam bile süresim geliyor bu yönden çünkü gerçekten kızarıklıklarımı bile kapatıyor.

Yapısı yumuşacık, sürümü çok rahat. Ben fırça değil ellerimle sürmeyi tercih ediyorum. Gelelim esas konumuz olan far bazı kısmına;

Göz kapağımda çizgilenme yaptı bu ürün, malesef hayal kırıklığına uğrattı performans konusunda. Bilmiyorum bu sorun tek bende mi var? Tamam farınız kalıcı oluyor ama 4-5 saat çizgilenme yolu size gözüküyor.

Bir diğer eksisi fiyatı, 57 tl civarında. The balm bundan bin kat başarılı tesellimi onun üstüne sürerek buluyorum :) gidin balm alın daha iyi derim.

Siz neler düşünüyorsunuz bu ürün hakkında?

Sevgiler.


10 yorum:

  1. Kesinlikle çok haklısın canım, bendede deli gibi çizgilenme yapıyor. Çokta denildiği gibi "far bazı" görevinde değil. Ama gerçekten rengi eşitleme konusunda güzel insan ona dayanamıyor kullanıyor valla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sırf rengi için kullanıyorum desem yeridir :)

      Sil
  2. Bayılıyorum buna far bazı olarak, dediğin gibi kuzum hiçbir şey sürmesem bile tek başına bile sürüyorum çünkü çok güzel eşitliyor göz kapağının rengini. :-D Bende hiç çizgilenme yapmadı, ama tabii kişiden kişiye değişir bu durum. :-/ Sonunda theBalm'ın far bazını bulabildim, cidden efsaneymiş. :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bende niye çizgilenme yaptı ki :/ Güle güle kullan bebeğimm :*

      Sil
  3. far bazı hiç kullanmadım, bana çok elzem gelmiyor. Tabi tercih meselesi, bir baza bu kadar para vereceğime daha kaliteli far alırım tozutmaz ve çizgilenmez diye düşünüyorum.
    Sevgiler
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Mac'in bu ürününü ben de çok merak ediyordum ama The Balm'ın far bazını aldığıma göre buna ihtiyacım yokmuş :) Ellerine sağlık kuzum, teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hiç ihtiyaç yok bebeğim! :* <3

      Sil
  5. The Balm Put A Lid On It favorim :) Hatta üzerine biraz pudra geçip eyeliner çekince muhteşem oluyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tatlım! Mat ten rengi far uyguluyorum ben de :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...