8 Tem 2013

MİM: Ben Kimim?

Merhabalar, blog aleminde tanıdığım en güzel en tatlı arkadaşlarımdan biri olan Zuhalim beni mimlemiş. Kendisine tekrar teşekkür edip öpücüklerimi yollayıp başlıyorum.

Ben kimim?

Gerçek ismim Merve, 21 yaşında Sınıf Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim ve mezun olmak istemiyorum :)

Blogumun adı nereden geliyor?

Blogu açmadan önce blogun diğer yazarı olan Fatmam (Zaman problemi olduğu için arada bir yazabiliyor.) ile uzun uzun düşündük o bu ismi ortaya sundu benim de hoşuma gitti zaten kozmetik üzerine bir blog olduğu için tamamen uydu bize göre  :)

Blog açmaya nasıl karar verdim?

Karar verdik diyelim :) Birlikte birşeyler yapma fikri hep vardı kafamızda. Bir aradayken sürekli makyaj malzemelerimizle uğraşırdık ürünlerden bahsederdik. Sonra dedik neden bizim de blogumuz olmasın öyle başlayıverdik. Bu sene Fatma ile beraber yaşayacağız videolar da çekmeyi düşünüyoruz bakalım artık.

Neden kozmetik blogu?

Eskiden renkli kozmetikle çok haşır neşirdim diyemem. Ama bakım ürünlerine bayılırdım. Kremler, losyonlar, peelingler.. Hatta Fatma hiç değildi, ona zorla makyaj yapardım sonra blog okuyarak video izleyerek kozmetiğe de olan ilgimiz arttı hem de fazlasıyla :)

Kişiliğim

Kimsenin kalbini kolay kolay kırmam, kırdıysam sabrımı çok zorlamıştır o kişi. Kimseyle küs kalamam. Özür dilemesini bilirim fakat karşımdaki buna rağmen laftan anlamayan bir tipse o kişiyle asla görüşmem. Yardım etmeyi, birilerini mutlu edip hediye vermeyi çok severim. En sevdiğim huyum ailemin beni ciddi manada yardımsever yetiştirmiş olması, en sevmediğim huyum gereksiz insanlara haddinden fazla değer vermem.

Hoşlandıklarım

Tabi ki gezmek, farklı şehirler yerler görmek ve alışveriş :) Kitap okumayı yalnız kalmayı sessizliği çok severim fakat dışarıda yalnız başıma bir yere gitmekten nefret ederim ne kadar zıt bir durum :)

Hoşlanmadıklarım

"Başkasının kılıcını sallamak" diye bir laf vardır bilir misiniz, başkalarına göz göre göre yağcılık yalakalık yapan insanlardan nefret ederim. Kendini melekmiş gibi göstermeye çalışmak için sizi kötüleyen insanlardan nefret ederim. Hatta tiksinirim.

En çok sevdiğim makyaj malzemem

Allık, lip balm ve ruj yüzlerce olsun yine gidip alırım yani.

Çantamda olmazsa olmazım

Tabi ki öncelikle el kremi, lip balm ruj ve ayna :)

En son okuduğum kitap

Tess Gerritsen - Kan Gölü nü okuyorum şu an, ondan önceki Harlan Coben - Oyunbozan.


Mimlediklerim:







Ve tabi ki yapmayak isteyen herkes :) Mim için tekrar Zuhalime teşekkür ederim, aklınıza takılan başka sorular varsa sorabilirsiniz öpüldünüz :)

9 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş canım:)

    YanıtlaSil
  2. Öperim seni kuzum:) tam bir tatlılık abidesisin<3 seni tanıdığıma pek bir mesudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de iyi ki tanımışım seni bebek ayrıca sensin o tatlı <3

      Sil
  3. ne kadar da güzel anlatmışsın kendini <3 :*

    YanıtlaSil
  4. bence mezun olmalısın :) böyle tatlı biri hemen öğretmen olmalııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensin o tatlı <3 inşallah mezun olduktan sonra atanması var bir de ah ah :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...