12 Tem 2013

The Body Shop Strawberry Peeling



Herkese merhabalar,

Bugün son zamanlarda severek kullandığım bu peelingten bahsedeceğim. Bu benim 3. peelingim, yedeği de var :)

Öncelikle kokusu çokk güzel meyve kokularını seviyorsanız bayılacaksınız, fresh kokuları sevenler uzak durun derim. Çilek reçeline çok benziyor gerçekten öyle yapısı itibariyle de sanki içerisinde çilek tanecikleri varmış gibi.

Body shopta satılan eldiven şeklinde keseler var, ürünü ona döküp peeling işlemini o şekilde yapıyorsunuz. Ancak o eldivenler ve bu peelingteki tanecikler birleşince bence hassas ciltliler için hiç de uygun olmaz. Benim vücudumda herhangi bir tahrişe yol açmadı ancak herkesin cildi farklı tepkiler veriyor.

Banyodan hemen sonra cildim yumuşacık oluyor, kışın bir de aynı serinin body butter ını sürüp kokuyu daha kalıcı hale getiriyorum ancak yaz günlerinde ağır bulduğum için bu bana yetiyor. 

Nemlendirmesi bana yeterli gelmedi bir iki saat idare ediyor, karma cildim olsa da kollarım ve bacaklarım aşırı kuru. Bu aralar yeni keşfim zeytinyağı gerçekten verdiği yumuşaklık çok kalıcı ve asla yağlı yağlı gezmiyorsunuz, topuklarımı bile yumuşacık yapıyor diyebilirim.

Bir peeling hakkında bu kadar uzun konuştuktan sonra, sizin önerebileceğiniz peelingler neler deyip kaçıyorum, sevgiler :)

8 yorum:

  1. Bebek yağını dene derim ben kendisiyle aşk yaşıyorum ;) gün boyu nemli ve yumuşacık bir cilt. Ayrıca hiç yağlı his bırakmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda kuzum haftaya alıcam muhtemelen :)

      Sil
  2. Ben kullanırken yiyesim gelirdi herhalde ahaha :P Çok merak ettim gerçekten, denemek isterim :) Güle güle kullan kuzum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum elimde fazladan var sana seve seve verebilirim iletişime geçelim!:)

      Sil
  3. ekmeğin üstüne sür ye :D misss misss :D

    YanıtlaSil
  4. peki icerigi nasil? goruntu super de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç iç açıcı değil ne ararsan var :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...