4 Tem 2013

Türkiye'ye Gelmesini İstediğim Ürünler.





















Herkese merhabalar!

Bugün sizlere ülkemize gelmesi için can attığım ürünlerden bahsedeceğim. Evet aslında biraz "wishlist" gibi oldu bu yazı. Bu ürünler bazı sitelerde var fakat normal fiyatlarının neredeyse 2 hatta 3 katına satılıyor hal böyle olunca insanın alası da gelmiyor o fiyata. Hemen başlayayım;

1- Revlon Lip Butter: Bu ürünü denemek için çıldırıyorum resmen! O kadar çok merak ediyorum ki keşke Amerika'dan getirtme imkanım olsa fakat ne yurt dışı alışveriş yapabiliyorum ne de oralarda akrabam var. O yüzden bu ürün ülkemize gelene kadar iç geçirerek bakacağım sanırım.

2- Nivea Lip Butter: Nivea dudak bakımı ve cilt bakımı konusunda gerçekten çok iyi. Ben de bir lip balm delisi olarak bunu yabancı bloglarda görür görmez ah keşke burada da olsa dedim! Eminim diğer bakım ürünleri gibi bu da harikadır ve harika kokuyodur!

3- Maybelline Baby Lips: Lip balm manyağı olduğumu az önce söylemiştim. 100 tane lip balmım ve allığım olsun bana yetmez yine alırım o derece. Bunlar da çok meşhur, keşke gelse ülkemize ambalajı bile beni al diye çağırıyor resmen.

4- The Balm Cilt Bakım Ürünleri: The Balm'ın hatta kişisel bakım ürünleri de diyebiliriz. Her cilt tipi için yüz temizleme jelleri, tonikleri, şampuanları.. Eminim diğer Balm ürünleri gibi çok başarılıdır! Gratis duy sesimizi.

5-Bh Cosmetics 10 Blush Palette: Allık paleti! Bunlar yurt dışında gerçekten çok uygun fiyatlı fakat ülkemizde bunu 100 Tl ye satan bir sitede görmüştüm neden bu kadar pahalıya satıyorlar anlamış değilim gerçekten. Bh Cosmetics in bence birçok ürünü gelmeli ülkemize.

6- Maybelline Color Tattoo Barely Branded: Mac'n Bare Study sine çok benziyormuş. Ve benim denediklerim kadarına bakarsak, performans olarak bir farkı yoktur eminim mac'ten. Aslında Maybelline'in ülkemize gelmesi gereken o kadar çok ürünü var neden getirmiyorlar anlamış değilim. En azından bu rengi gelsin ülkemizde bizler de deneme şansı bulalım.

Benim isteklerim bunlardı, siz neleri çok merak ediyorsunuz?

Sevgiler.


24 yorum:

  1. Evet gelsinler ki biz onlara çok iyi bakarız :(

    YanıtlaSil
  2. Ah içim gitti bir bilsen.... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de her görüşümde içim gidiyor :(

      Sil
  3. Harika bir post konusu olmuş canım.İlk sırada Revlon diyorum bende.Ne olur bir grup getirsin artık Revlon'u.Birde wet'n wild paletler ve tarte allıklar gelsin lütfen:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) ha evet wet'n wild ve tarte ı unutmamak lazım :)

      Sil
  4. Nivea lip butter ve the balm cilt bakım ürünlerini ben de çok istiyorum:/

    YanıtlaSil
  5. Baby lips ve The Balm cilt bakım ürünleri diyorum kesinlikle. Bu baby lipsler yurtdışında bu kadar popülerken neden Maybelline bize niye bunu yapıyo bilmiyorumm.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya şu lip balmların güzelliğine bak :)

      Sil
  6. Baby lipse asigim ama uzaktan :(

    YanıtlaSil
  7. Gratis :) bizi duymuyor malesef :)

    YanıtlaSil
  8. The Balm cilt bakım ürünleri bazı Gratisler'de varmış, alan birkaç kişi gördüğümü hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya yeni mi geldi acaba? Ben Ankara, istanbul, bolu şubelerinde hiç görmedim. Keşke olsa :)

      Sil
  9. Canım bu benim de çok yakındığım bir konu,ülkemizde olmayan markaları bir yere kadar anlarım ama olduğu halde yeni ürünler gelmeyince hem kızıyorum hem üzülüyorum,mesela dediğin gibi Maybelline baby lips,vivids ve whispers rujlar...listendeki ürünlerin hepsinin gelmesini ben de çok istiyorum hele Revlon lip butterlar ah ah:( zaten sürekli Gratis ve Watsons'a Revlon için mail atıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kirpikleri var revlonun lip butterları da getirsinler :(

      Sil
  10. aynen bende bu ürünlerin gelmesini istiyorum hatta ben saymaya liste yapmaya başlarsam duramam :D Maybelline color whisperlar mesela ahh ah.. bu arada the balm ın cilt bakım ürünleri bazı gratislerde varmış alan bloggerlar vardı İstanbuldaydı sanırım..

    YanıtlaSil
  11. Aaaa... Bunlari bende liste yapayim. Ekim'de annemler 25 gunlugune ABD'ye gidiyorlar. Bende Benefit urunlerini listeledim :)))

    YanıtlaSil
  12. Maybelline Baby Lips Lip Balm hediyeli çekilişime katılmak isterseniz bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,

    BH Cosmetics urunleri artik Turkiye'de.. www.jimoda.com sitesinden temin edebilirsiniz..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...