12 Eyl 2013

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo Ruj // D33





























Herkese merhabalar,

Bugün sizlere aldığımdan beri  her gün kullandığım bu rujdan bahsedeceğim. Öncelikle rengi beni benden aldı yok böyle canlı bir mercan tonu.

Renginin böyle canlı olduğuna bakmayın çok opak değiller aslında ben biraz bunları niveanın renkli dudak balmlarına benzettim tabi bunlar daha renkli.

Yapısı o kadar kremsi ki yağ gibi kayıyor dudaklarda. "Gloss Stylo" yani mat bir bitişi yok gayet ıslak duran fakat yapış yapış olmayan çok güzel bir ruj. Eğer parlak bitişli rujlardan hoşlanmıyorsanız uzak durun.

Bir diğer güzelliği nemlendirmesi bayıldım yani şimdiye kadar hiçbir ruj dudaklarıma böyle bakım yapmadı diyebilirim. Kokusu ve tadı bence çok güzel buram buram kokmuyor tabi de yine de kokuya hassassanız bir göz atın önce.

Benim çok sevdiğim bir ruj oldu en kötü yanı bence kalıcılığı yok denecek kadar az ve gramajı oldukça küçük. Şu an fiyatı 11 Tl.

Sizin son dönemlerdeki favori rujlarınız neler?

Sevgiler.






























12 yorum:

  1. rengi çok güzel güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Flormarın Deluxe Shine Gloss serisinden 3 ruja sahibim ve severek kullanıyorum. Kuru ve sürekli çatlayan dudaklarıma çok iyi geliyorlar :) Rujlarla ilgili postları görmek isterseniz bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dudaklarıma da çok güzel bakım yapıyorlar :)

      Sil
  3. Rengi çok şekermiş ama uzun zamandır gloss görünümünden hoşlanmıyorum önceden bayılırdım :S sıkıldım galiba.. Güle güle kullan kuzum :*

    YanıtlaSil
  4. Ay ne tatlı bir renk <3 Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Süpermiş bu renk,güle güle kullanıp sürüştür bibiyim <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...