18 Eyl 2013

Mac ¦¦ Blue Brown Pigment




























Herkese merhaba!

Elimdeki mac pigmentleri tanıtmamı isteyen bir mail aldım. Yalnız bendekiler tester boy. Açıkçası alışverişlerde verilen bu pigmentler bence ömür boyu yeter ve tam boyunu almanıza hiç gerek yok. Çünkü kapağına bulaşan o tozlar bile tüm göz kapağınıza yetiyor. Ben de bunu sevgili Kavalanın bir makyajında görüp çok beğenmiştim ki sonra alışveriş esnasında verilince havalara uçtum diyebilirim ve bu kadar laklaktan sonra artık tanıtıma başlayayım.

Bu pigment harika bir renkte yani her göze gidebilecek bir rengi var. Kuru bir şekilde gündüz, ıslak bir şekilde gece makyajları için biçilmiş kaftan kendisi. Yeşil yansımaları bulunan harika bir kızıl kahve diyebilirim.

Kullanımı hiç de zor değil! Fırçanıza alın, fazlasını kabın içine silkeleyip istediğiniz gibi makyajınızı yapın. Ayrıca duochrome tek başına gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ben çok severek kullanıyorum mutlaka size de şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmayacaksınız.

Sevgiler :)


8 yorum:

  1. Evet çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  2. Hmmm... alışverişlerde tester mı? Daha geçen gün epeyce yğklü bir şeyler aldım, bugün de bir uğrayacaktım, sorayım bakayım tester işini :)

    Bu arada, bu pigment nefis. Sıkıştırılmış hali de MAC Club. Çoook severek kullanıyorum!

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başak'cım ben Marmara Forum Mac'ten yapıyorum genelde alışverişimi, Ankamall mac e de gidiyorum sık sık ama çalışanları açıkçası birazcık suratsız orada hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.

      Pigment hali olmasına rağmen çok merak ediyorum açıkçası Club'ı da :) Ve sana da çok yakışacaktır eminim.

      Sevgiler :)

      Sil
  3. çok güzelmiş rengi gerçekten bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. Kabın icerisindeki renk ne kadar koyu durup goz korkutsa da surulunce verdigi renk cok guzel sıcak bir renk. Gule gule kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum bu rengi ya :) Teşekkürler tatlım :*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...