8 May 2013

Neler Alınmalı? - Tavsiyeler





Selamlar!

Herkesin kafasında soru işaretleri var, anneler günü yaklaşıyor neler almalıyım, ne yapacağım gibi düşünceler içerisindeyiz.

Ben de sıvadım kolları sizlere yardımcı olmak açısından böyle bir yazı hazırlamak için geçtim bilgisayar başına. Gelelim tavsiyelere;

* Bütçenizi iyi ayarlayın. Yani alacaklarınızı kafanızda belirleyip hatta bir liste yapıp gitmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Hem aşırıya kaçmamış hem de istediklerinizi almış olursunuz.

* Kendini kaptırıp sınırı aşmak istemeyen arkadaşlar kredi kartlarınızı evde bırakın, sonuçları hiç iyi olmuyor -denendi- :)

* Renkli kozmetik ürünlerinizi varsa şehrinizde Gratis, Watsons gibi yerlerden almaya çalışın. Biliyorsunuz Gratis genelde kendi ürünlerinde %50 indirim yapıyor. Rahatlıkla istediklerinizi almış olursunuz.

* Cilt bakım ürünlerini özellikle Migrostan almaya dikkat edin. Normalde Gratis Watsons gibi yerlerde de oluyor indirim ancak %30 veya bir alana ikincisi %50 şeklinde oluyor. Aklınızda bulunsun Migrosta tüm bakım ürünleri %50 indirime giriyor.


DipNot: Migros veya Gratis gibi mağazalara hiçbir şekilde ulaşamayacak arkadaşlar varsa mail atabilirler. Elimden geldiğince yardım ederim.

Herkes şimdiden alacaklarını güle güle kullansın, öpüldünüz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...