30 Haz 2013

Bioderma Atoderm El Kremi



Herkese merhabalar,

Bugün sizlere bir el kremi "canavarı" olarak; Bioderma'nın bu onarıcı el kreminden bahsedeceğim.

Yapısı çok hafif, losyon kıvamında fakat çok cıvık bir krem değil çok yoğun da değil ikisinin ortası yani. Sürüldüğünde yağlı bir his bırakmıyor kesinlikle, emilimi güzel. Ayrıca ellerinizi yıkasanız bile yine de o nemli hissi yaşıyorsunuz.

İçeriğinde paraben yok; benim böyle takıntılarım olmasa da yine de ilgilenenlere duyurulur, ayrıca el kremlerinden 1 biobonus kazanabiliyorsunuz. Ürün 50 ml ve 20küsür bir fiyatı var. 1+1 ile hesaplı bir şekilde alınabilir.

Bugüne kadar bir sürü el kremi denedim ancak anladım ki benim avuç içlerimi, elimin üstünü kremin her türlü nemlendiriyor. Benim derdim tırnağın kenarındaki sertleşen deriler. Ne yaparsam yapayım sert kalıyor ve bu beni çok rahatsız eder durumda. Önerileriniz neler?

Tavsiyelerinizi bekliyorum, sevgiler.

5 yorum:

  1. Benim de sorunum o kuruyan tırnak etleri. Yves rocherın var bir el kremi ona bak derim. Bir de lush lemon flutter var bunlara bak derim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet lush ınkini denedim kokusu da kendisi de harika! aklımda :)

      Sil
  2. Lush lemony flutter tırnağın kenarındaki sert derilere, kütiküllere, topuk derisine iyi geliyor. Çok da güzel kokuyor. Deneyin bence ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım denedim, tam boyunu alıcam muhtemelen :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...