20 Haz 2013

Günlük Göz Makyajı




























Herkese merhabalar!

Bugün sizlere günlük göz makyajımdan bahsedeceğim yalnız bunu biraz farklı bir gösterimle anlatacağım çünkü normalde sadece eyeliner ile uyguluyorum eyeliner çekemeyenleri de düşündüm ve böyle bir yazı hazırlayayım dedim.

Tek ihtiyacımız olan şey gördüğünüz gibi maskara, göz kalemi, açılı bir eyeliner fırçası ve kaş altınızı aydınlatmak için bir aydınlatıcı veya sedefli bir beyaz far.

Üç aşamalı olarak anlatacağım hazırsanız başlayalım;


























1. Aşama: Gözümüzün ortasından başlayıp sonuna doğru bir çizgi çekiyoruz. İnceliği size kalmış, gördüğünüz gibi solda gözün kapalı hali, sağdaki de açık şu an hiçbir şeye benzemiyor ama biz onu birazdan şekillendireceğiz.

2. Aşama: Kesik uçlu eyeliner fırçamız yardımıyla bu kalemi gözün diğer kısımlarına doğru dağıtıyoruz, burada isterseniz kuyruk yapabilirsiniz isterseniz gözünüzün bitiminde bırakabilirsiniz ben kuyruk yapmayı tercih ettim. Kalem yeterli gelmezse kalemi fırçanıza değdirin o şekilde çekmeye devam edin.

3. Aşama: Kirpiklerinizi kıvırın (ben bunu unuttum) ve gözlerinize istediğiniz kadar rimel sürün. Gözün iç kısmına da isterseniz kalem çekebilirsiniz ben hem öyle yaptım hem de alt kirpik diplerime fırçada kalan rengi uyguladım. En son olarak kaş altımı aydınlattım.

Sonuç;



























Umarım çıkan sonucu beğenmişsinizdir, göz altlarımda kapatıcı vs hiçbir şey yok görüntü kirliliği varsa kusuruma bakmayın :) Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum öperim.

11 yorum:

  1. Kız güzel olunca her şey yakışıyor haliyle;)

    YanıtlaSil
  2. çıkan sonucu tabi ki biğendiikkk :) göz rengin çok güzel kuzumm :*

    YanıtlaSil
  3. Ay kiypiklerini yisinler bibikim çok güzel gözüküyor,yok hiç görüntü kirliliği falan olamaz daha gençsin zaten hiç makyaj yapmasanda güzel gözükeceğine eminim :)Turuncu rimel meşhur sanıyorum bende alıcam rimellerimden biri bitince.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ettim kuzum:) Evet bana hediye geldi ama fiyatı da 6 tl gibi birşey çok memnun kaldım denemelisin :)

      Sil
  4. ne kadar güzel eyeliner çekiyorsun :*

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel bir makyaj bu! :* göz altlarını kapatmana falan gerek yok hayırrr hiç de bi kere görüntü kirliliği falan yaratmıyorsun :D

    YanıtlaSil
  6. Süper olmuş tatlım ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...