18 Haz 2013

Lush Mint Julips Lip Scrub



Herkese merhabalar,

Bugün dünyanın en düşünceli insanlarından biri olan kozmetikaynasi'nin bana göndermiş olduğu bu güzellikten bahsedeceğim. Ama önce ona bu düşünceliliği için ne kadar teşekkür etsem az çok çok öpüyorum tekrardan!

Geldiği günden beri neredeyse her gün bayıla bayıla kullandığım ürünlerden biri oldu kendisi. Öncelikle söylemeliyim ki benim dudaklarım çok kuru, her zaman nemlendirmek yeterli olmuyor. İçerisinde bulunan organik jojoba yağından dolayı bu peelingi uyguladıktan sonra dudaklarım uzunca bir süre nemli kalıyor.

Çok yoğun şeker tanecikleri var az bir miktarı tüm dudağınıza yetiyor, naneli çikolatalı vanilyalı harika kokuyor yiyesiniz geliyor adeta!

Dediğim gibi dudaklarım çok kuru ve problemli, düzenli olarak kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor artık dudaklarım eskisi gibi kabuk kabuk gözükmüyor çok mutluyum bu yüzden :) Size tavsiyem kuru parmağınızı kabın içine daldırın ki şeker sertleşmesin.

Tabi ki evde kendiniz de yapabilirsiniz şeker bal ve vazelin ile, almak isteyenler olursa lushturkey.com u ziyaret edebilir, hepinizi öperim!



6 yorum:

  1. Ne demek hayatım güle güle kullan hepsını :*

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan tatlım;)

    YanıtlaSil
  3. kuzuumm tadına baktın mıı ? bende sakızlısı var dayanamayıp tadına bakmıştım :D güle güle kullann :* <3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım tabi ki harika :D teşekkür ettim birtanem :*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...