5 Ağu 2013

Mac Fix Plus




























Herkese merhabalar,

Bugün sizlere herkesin ayıla bayıla anlattığı Fix+ ı konuşacağız. Biliyorum okumaktan bıktınız ama bir de benim gözümle okuyun isterim.

Bu ürünün ilk iddiası cildinizi zengin minerallerle beslediği. Bunun hakkında yorum yapamayacağım çünkü malesef bunu gözlemlemek mümkün olmuyor pek.

İkincisi; makyajınızı sabitlemesi. Açıkçası bende makyaj bunu sıksam da sıkmasam da aynı sürede kalıyor diyebilirim, bu konuda çok abartıldığını düşünüyorum ya da bilmiyorum bende aynı etkiyi mi veremedi.

Üçüncüsü; fırçanızı ıslatıp farlarınızı daha pigmentli hale getirebiliyorsunuz. Evet bu konuda başarılı gerçekten daha canlı daha pigmentli duruyor.

Ve son olarak pudra pudra görünümü alma iddiası. İşte bu ürünü kullanmamdaki yegane amaç budur. O yapay görünümü tamamen alıyor ve doğal bir görünüm oluyor siz de benim gibi pudralı görünümden hoşlanmıyorsanız çok seveceksiniz.

Kokusu için çok güzel diye birçok yorum okumuştum görecelidir tabi ki koku ben beğenmedim kokusunu, zaten hemen uçup gidiyor.

Aynı görevi gören başka hangi ürünler var beni bilgilendirirseniz sevinirim,

Herkese mutlu günler :)

8 yorum:

  1. Ben de bunu kullanıyorum. Makyajımı sabitlemesinden ben memnun kaldım. Pudralı görünümü de yok ediyor. Kısacası sevdim:)

    YanıtlaSil
  2. termal sularda ayni gorevi goruyor kuzum. Hem fiyatida buna gore oldukca ucuz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene yi deneyeceğim sende okumuştum yazısını en kısa zamanda alacağım çok ilgimi çekti :)

      Sil
  3. ben de 1 kere arkadaşımda denedim bu ürünü. makyaj sabitleme konusunda ben de pek bi artısını göremedim ama pudralı görünümü alıyor, o konuda sevmiştim ben de ☺ avene termal su kullanıyorum ben de 2nci şişedeyim pudralı görünümü alma konusunda bu ürün de gayet başarılı dene derim ☺

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle katılıyorum hayatım iki işlevi var; yapay görünümü azaltmak ve pigment artırmak. :-*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...