10 Eyl 2013

Ağustos Favorileri / Sık Kullanılanlar




























Herkese merhabalar!

Bloglarda okumayı en sevdiğim yazılardan birisi de şüphesiz ki favoriler. Bu yüzden gecikmiş de olsa ağustos favorilerinden bahsetmek istedim hemen başlayayım.

Mac Teddy Göz Kalemi: İçinde bronz ışıltıların olduğu çok güzel koyu bir kahverengi. Yazısı için tık tık

Kiehls Lip Balm: Ah ah bütün lip balmları çöpe attıracak bir üründür kendisi. Bir gecede dudaklarınızı iyileştirme garantisi veriyorum sizlere. Yazısı için tık tık

The Balm Put A Lid On It Far Bazı: Gözlerimdeki farı adam eden bu baz her daim favorimdir. Yazısı için tık tık

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo Ruj: Bir sonraki yazım bu olacak! Harika bayıldım kendisine bu ay ben!

Rimmel London Match Perfection Kapatıcı: Çok bereketli bir ürün yahu bitmek bilmiyor. Ama çok çok memnunum kendisinden. Yazısı için tık tık

Maybelline Color Tattoo On And On Bronze: An itibariyle fark ettim ki nasıl yazısı olmaz blogumda? Sanırım ortası yakında oyulacak her gün her gün evden dışarı çıkmasam dahi bu farı sürüyorum!

Mac Paintpot Painterly: Aslında çok yıldızımız barışamadı desem yeridir. Fakat toprak tonları elde etmek için Bronze farın altında hoş oluyor. Yazısı için tık tık

Mac 4lü Palet: Bu palette en sevdiğim renkler yer alıyor. Sadece en baştaki Shroom ışıltılı diğerleri de mat. Detaylı yazısı tabiki de gelecek.

Nars Blush Duo: İçerisinde deep throat ve amor allıkları bulunduruyor. Ah ah son zamanlardaki sevgilim, diyeceksiniz bir allık bir insanın sevgilisi olabilir mi? Evet oldu, yazısı yakında.

The Balm Instain Swiss Dot Allık: Son günlerde mat allıklara takmış durumdayım bu da onlardan bir tanesi, yazılacaklar listesinde.

Essence Lash & Brow Gel: Kaşlarıma kullandım bu ay sürekli. Yazısı için tık tık

Rimmel London ScandalEyes & Lash Accelerator Endless Maskara: Önce ScandalEyes (yazısı yakında) uygulayıp üzerine lash accelerator ile geçiyorum. Sonuç mükemmel. Yazısı için tık tık

Ve son olarak tester kaplarında "Mac volcanic ash exfoliator" scrub ve "Kiehls Ultra Facial Hydrating Overnight Maske" ikisinden de ikişer kap vardı bunlar ikicisi bayılıyorum!

En alttaki kolye Fatmamın hediyesi dekor amaçlı değil, gerçekten favorimdi! Sizin sık sık kullandığınız ürünler neler? Umarım okurken sıkılmadınız. Hepinizi öperim.

6 yorum:

  1. O kaş sabitleyiciden istiyorumm :)

    YanıtlaSil
  2. Yaa bende paint pot istiyorum ama ya birikme yaparsa diye endişlenmiyor da degilim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kapakların yağlıysa uzak dur derim! :)

      Sil
    2. Aslında alma konusunda uzun suredir kararlıydım ama bir sureligine rafa kaldırmaya karar verdim bu istegimi :))) maybelline color tattooların ulkemize gelmeyen renkleri gelse cok mutlu olacam kosup hemen alacagım:)

      Sil
    3. Ah ah deliriyorum ben de onlara :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...