1 May 2013

Alışveriş-2

Herkese merhabalar!

Çok sık alışveriş yazısı yazmıyorum farkındayım ama benim topluca alışveriş yaptığım pek söylenemez. Ne zaman bütçem neye yetiyosa gidip onu alırım. Alışverişimi Elca ve Watsons'tan yaptım. Bakalım neler almışım.






























Elca Alışverişi;

1- Clinique Cilt Bakım Seti: Tam kasada ödeme yaparken gözüme çarptı, içerisinde büyük boy (200ml) Tonik, bir adet seyahat boyu yüz yıkama jeli ve çok merak ettiğim dramatically different moisturizing gel nemlendirici var. Kullanıp detaylıca yorumlayacağım. Fiyatı 29,90 Tl.

2- Mac Palet: Sanırım yılbaşı koleksiyonu olarak satışa sunulmuştu. Tasarımı çok tatlı. İçerisinde bir adet pudra ve ruj var. Önümüzdeki günlerde blogta yazısı olacak. Fiyatı 45 Tl.

3- Clinique Chubby Stick: Yine deliler gibi merak edip istediğim bir üründü. Hem de minicik makyaj çantası da yanında hediyeydi. İlk günden açar açmaz kullanmaya başladım ve bayıldım. Fiyatı 29,90 Tl.

Watsons Alışverişi;

Nyc Ojeler: 3 al 2 öde kampanyası vardı. İlki meşhur turbo drt topcoat 177 numara. Diğerleri sırayla 253 numaralı mint yeşili oje ve235 numaralı güzel bir bordo. Üçünü 6 Tlye aldım.

Pastel Ojeler: 82 numaralı lila rengi ve 22 numaralı bittikçe aldığım ojeyi aldım. Tanesi 2 Tl diye hatırlıyorum.

Siz neler aldınız veya bu ürünlerden kullanıp memnun kaldıklarınız varsa yazarsanız sevinirim, hepinizi öperim :)

4 yorum:

  1. clinique setin fiyatı çok iyiymiş yaa :O güle güle kullan balım hepsi çok güzel :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...