16 May 2013

Firma Eleştirisi#1 - Yves Rocher




Herkese selamlar!

Bugün farklı bir şey yapıp firma eleştirisi yazmak istedim. Eleştiri denildiği zaman bizim insanlarımızın aklına sadece kötü şeyler geliyor oysa eleştiri sadece fikirleri paylaşmak amaçlı yazılan yazılardır.

Gelelim konumuza; Ben şimdiye kadar Ankara,İstanbul mağazalarında bulundum. Ve bu iki mağazada karşılaştığım ortamı sizlere anlatmak istiyorum.

Çalışanlar bazı firmaların aksine, çok bilgili ve donanımlılar. En azından mağazada neyin ne işe yaradığını biliyorlar. Çoğu mağazada bu yok malesef. Sadece tester sürüp orda peşinden gelip rahatsız eden tipler değil.

Mağazaya girdiğiniz zaman elbette yardımcı olabilir miyim diye karşılıyorlar fakat siz herhangi bir yardım talebinde bulunmadığınızda hala ısrar edip canınızı sıkan tiplerle karşılaşmadım.

Makyaj uygulaması veya cilt tipinize göre seçeceğiniz ürünlerde gözünüz kapalı satıcılara güvenebilirsiniz.

Ayrıca alışverişlerinize birsürü tester veriyorlar ister 10 tl birşey alın ister 100 tl. Bu manada gönüllerinin bol olması da ayrı bir güzel tabi :)

Benim mağaza hakkında yorumlarım bu şekilde. Sizler neler düşünüyorsunuz?

11 yorum:

  1. benimde sık alışveriş yaptığım markalardan ama tester hiç görmedim Ankara 365 mağazasından ve internetten alışveriş yapıyorum. Netten alışverişşlerde çok indirimli hediyeli aldım ama tester yine görmedim :) neyse mevzu tester değil ama biraz kandırmaca bitkiselliği var firmanın son zamanlarda fazlasıyla gözüme batıyor koryucu varsa lushda söylerler özellikle bunu ama bunlar hiç yanaşmıyor bitkisel deyip geçiyorlar sonra al evde bi bakk paraben dolu sls dolu alüminyum dolu yakışmıyor markanın duruşuna son alışverişimde aldığım ürünlerde de bu dediğim zararlılar varmış eve gelince anladık ama artık alışverişi azaltıcam bu markadan belli oldu :) dertliymişim bee:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah ne yakındın bedia'm :D gerçekten yüzde bilmem kaç organik olan bir serisi var tam adını hatırlamıyorum ama birkaç blogta okumuştum doğal arıyorsan o seriye bi bak derim ;)

      Sil
  2. canım valla o dediğin seriden %100 organik dedikleri ürünleride kullanıyorum duş jeli ve rollon ama onlarda %100 değil yani olamazda :D yalan gibi duruşları sahte gelmeye başladı başka markalara yönelicem bu gidişle yazdım birkaç yazısınıda bekleyen çok ürünüde var elimde :/ neyse derdimi deştin :D

    YanıtlaSil
  3. Canım okadar şey alırım sorar ederim ama bir tane testerı bıle zor alırım nerdee öyle bol bol testerlar keşke sen gibi şanslı olsak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa hadi ya ben de dolu dolu dönerim halbuki :)

      Sil
  4. Ben hiç rastlamadım bu yazdıklarına=))) Sen şanslısın demek ki=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi şehirdesin :)

      Sil
    2. Eskişehir=) Gerçi peşinden dolanmıyorlar , bu konuda haklısın=)

      Sil
  5. bende yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve katılmadığım yerler oldu çalışanlardan memnuniyet derecesi bulunduğun şehire göre değişiyor ne yazık ki, mesela Mersin forumdaki Yves Rocherda oldukça ilgili olmaları iyi ama peşinde gölge gibi dolaşan çalışanları da var. Sen birşey soramadan sadece baktığın ürünle ilgili uzun uzun bilgilendirme yapan da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o detayı atlamışım ceydacım. Şehir ya da avmden avmye değişiyor tepkiler haklısın:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...