18 May 2013

Rosense Gül Suyu





Herkese merhabalar,

Bugün sizlere cilt bakım rutinime yeni eklediğim sayılır bir üründen bahsedeceğim. Gülsuyu!

Piyasada yüzlerce gülsuyu var ancak bunların hepsinin mide bulandırıcı kokularına tahammül edemiyorum. Derken arkadaşım sayesinde bu ürünle tanıştım. Yaptığım araştırmalar sonucu piyasadaki tek %100 gül suyu bu ve öbürlerindeki kimyasal madde kokusu kesinlikle bu üründe yok.

Cildim karma, kullanırken tereddüt ettim aslında. Yağlanma veya sivilce problemi yaşar mıyım diye. Fakat hiç öyle bir durum olmadı, aksine cildimi nemlendirdi. Cildim bu ürün sayesinde çok canlı çok sağlıklı görünmeye başladı.

Ayrıca makyaj üstüne sıkıp makyajınızı da sabitleyebileceğiniz bir ürün. Ben inanılmaz memnunum, vazgeçilmezim oldu kendisi.

Herkese tavsiye ederim. Fiyatı 8-9 Tl arası birşey.

Sevglerle.

10 yorum:

  1. Ben bunu uzun süre kullandım. Hatta köpük temizleyicisiyle beraber kullanmamı tavsiye ettiler. Ve yanaklarım da aşırı kuruluk yaptı. Ben de o zamanlar yeni bir ürün almıstım onun için bıraktım. Ama kalan gülsuyunu bitiririm sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleyiciyle beraber kurutmuş olabilir canım:)

      Sil
  2. şuan rosensenin maskesi el kremi ve losyonunu kullanıyorum bana hediye geldiler
    harika ürünler gülsuyunuda muhakkak denicem
    sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  3. evet gerçekten her gül suyu güzel kokmuyor :/ ben de güzel bir tane almak istiyordum bundan alayım bari nerede bulabilirim kuzum ? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis ve watsonsta yok ama çoğu kozmetikçide bulursun kuzum rosense gül suyu deyince bilirler meşhur zaten bu marka:)

      Sil
    2. tamamdır bebikim çok teşekkürler :)

      Sil
    3. Rica ederim kuzuum:)

      Sil
  4. Gül suyu bana hiç iyi gelmiyor cildim çok hassas o yüzden tonik seçiminde bile hassasiyet ciltler için olanları kullanıyorum . Bir de kokusunu sevmiyorum gül kokusunun. Ama güllerin kendi has kokusuna bayılırım hele ki şuan açmış mis gibi güllerin kokusuna bayılıyorum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...