7 Şub 2013

Garnier BB Cream & Balm Shelter tinted moisturizer

Merhaba Arkadaşlar, :)

BB kremler (blemish balm) benim gibi sabah okula yetişme sorunu yaşayanlar,onu bunu sürmekten üşenenler için 10 numara bir yol.;


İlk başlarda tereddüt etsemde denemekten bi sakınca gelmez diye düşünüp araştırmaya başladım fakat her cilt tipi için değiştiğinden denemeden bi sonuca varamayacağımı farkettim. BB kremler fondotenlerin verdiği kapatıcılığı sağlamıyor fakat cilde güzel bir görünüm ton eşitleme ve pürüzsüzlük veriyor. Vaad ettikleri ortak aslında;
*nemlendirici
*fondöten
*güneş koruyucu
*kapatıcı
oluşları.Denemek isteyenler için 2 ürün tanıtmak istedim sizlere.

1. Garnier BB Cream


Belkide en  popisi olan Garnier BB cream,drug store'lardan marketlerin kozmetik reyonlarına kadar kolayca ulaşabileceğiniz bu ürünü Rossmann'da 14.90 tl ye görünce alıp denemeye karar verdim. Garnier Roll On sevgimden ötürü çok büyük bir beklentiye kapılmış olmalıyım ki tamamen bir hayal kırıklığı yaşattı bende :/ benim gibi cildiniz kışları kuru yaz aylarında da karma ya kayıyorsa sakınlıkla denemeyin. :) Öncelikle sivilcelenmeniz yanaklarınızdan start vererek kulaklarınıza kadar ilerleyebilir. :/ yanaklarınız,hatta T bölgeniz bile kuruyabilir.Bende ki açık tonu ama iki kez kullandım kullanmadım. Yağlı bi cildi olan arkadaşıma vermek istediğim için beklemede tutuyorum.





2.Balm Shelter tinted moisturizer
Gene The Balm gene bi heycanlanma yaşıyorum.

Eğer cildiniz kuruya dönükse harika bir nemlendirme ve renk tonu eşitleme sağlıyor bu krem. Tabiri caizse benim yüzümde harikalar yaratıyor.Hem nemlendiriyor,hem hafifte olsa bi kapatıcılık sağlıyor en azından tüm kızarıklıkları önlüyor.Balm'ın bu ürünü tam olarak BB krem değil aslında renkli kapatıcı fakat şans belki de 2. denememde istediğim özelliklere sahip ürünü buldum. Bundan sonra da Balm Shelter'ımı çantamdan ayırmayaccağım gibi. Bende ki light-medium tonu.Cildime birebir uyuyor.Denemenizi öneririm. fiyatı %40 indirimle 22.50 tl  ye almıştım verdiğim her kuruşu hakettiği için çok memnunum.The Balm ürünleri paraben ve talk içermediği için tercih etmemde en önemli sebep oluyor.






Ah şu öğrencilik işte öyle ciddi markaları deneme fırsatım malesef olmuyor,aklım kalmıyor mu elbet kalıyor ama napalım drug store'lar iyi ki var.Sizler de memnun kaldığınız BB krem,renkli nemlendiriciler hakkında fikir verirseniz sevinirim. :)
Sevgiler Fatma :)

8 yorum:

  1. Benim cildim oldukça kurudur ve garnier bende harikalar yarattı. Cilt tonumu eşitledi kuruluğa yol açmadı canlı bir görünüm verdi. Yağlı ciltlilerde de sivilceye yol açtığını duymuştum.
    Balm shelter da çok beğeniliyor denemek istiyorum elimdekiler bitince. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size iyi geldiyse elimdeki ürünü gönderebilirim. :))
      Balm shelter çok çok iyi geldi bana, denemenizi tavsiye ederim. :)

      Sil
    2. Bende de bi tane var fatma ikimiz de gönderelim en azından boş boş duracağına :)

      Sil
  2. Garnierin bu ürünü bende de sıkıntı yaşattı. Yağlı ve karma ciltler için olanı temin etmekte fayda var :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım o ürünü denemeye cesaret edemem. :) Balm shelter'i öneriyorum. :))

      Sil
  3. garnier kullanmaya başladım bir hafta kadar önce, benim ilk bb kremim oldu cildim karma ama sivilcelenme yaşamadım, balm'ı da denemek istiyorum ama belirli bi kapatıcılığı yoksa tercih etmemeyi düşünüyorum :) kararsızım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...