14 Şub 2013

"Güzellik Kazanı" ile Küçük Bir Röportaj

Herkese merhabalar,

Blog açtığımızdan beri Fatmayla hep düşünüyorduk bunu. Bir blogger veya youtube da video yapan biriyle röportaj yapmak. Kimi seçsek diye düşündük düşündük. Fatmayla konuşurken, güzellik kazanı aynı bizim ilerdeki halimiz değil mi? diye bana sordu :) Gerçekten de bizim evlenip yuva kurmuş halimiz olarak görüyoruz onu ve çok çok seviyoruz :)

Gelelim içeriğe sorular çok olmasın diye özen gösterdik, Arzu ablamızı yormak istemedik. Kendisini izlemekten, okumaktan çok çok büyük keyif alıyoruz. Kendine has hanım hanımcık tavrıyla onu hep aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

* Blogger olmaya ve video çekmeye nasıl karar verdiniz?

-Öncelikle iyi bir blog okuyucusuydum ve elimdeki onlarca ürüne bakıp neden olmasın dedim. Videoda ise , blogda zaten yüzümü gizlemiyordum, canlı olarak anlatmak daha faydalı ve keyifli olur diye başladım, devamı geldi :)

* Video çekmek günlük yaşamınızı nasıl etkiledi?

- Video çekmek blog yazmaktan daha) zor ve riskli. Ekstradan vakit ayırmanız gerekiyor, hem editlemek ve yüklemek de baya zaman alıyor. O yüzden bazen günlük olayları yoğun video çektiğimde aksatabiliyorum. Ama video vasıtasıyla dışarda 1 kaç kişi tanımıştı, çok hoşuma gitti :)

Size göre bir bayanın makyajında olmazsa olmaz ürün nedir?

Benim için güzel bir cilt çok önemli, eskiden olsa fondöten derdim ancak son zamanlarda BB krem ve renkli nemlendiricileri daha çok sevmeye başladım. Ayırca siyah bir göz kalemi, mascara ve concealer ile günlük ihtiyacımız olan makyajı yapabiliriz.

Yeni başlayan bloggerlara tavsiyeleriniz nelerdir? (İtiraf edeyim, kendimiz için sorduk bunu :))

Öncelikle çok sık güncelleme yapmaları, yazılarında kesinlikle tarafsız olmaları ve görselliğe önem vermelerini öneririm.

Son olarak "Güzellik Kazanı"nın bu güzelliğinin sırrı nedir?

- Çok teşekkürleer :) Asla gece makyajla uyumam, ne olursa olsun temizliğimi yaparım. Günlük ve haftalık bakımımı ihmal etmem. Bol su içmeye çalışırım ama yine de cildim kurudur :( Uyku düzenime dikkat ederim. Bunların haricinde bence cilt yapısı genetik diye düşünüyorum. Anneme borçluyum diyebilirim. :)


Burdan tekrar kendisine bu minik röportaj için çok çok çok teşekkür ederim. Gerçekten her blogger ın tanışması gereken, yalnızca videolardan fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla bile çok renkli bir kişiliği olan dünyanın en tatlı herşeyden önce annesi, sonra bloggerı.

Okuduğunuz için teşekkürler, bir başka yazıda görüşmek üzere.

Sevgilerle kalın :)




3 yorum:

  1. Videolarını ve blogunu sürekli takip ettiğim bir blogger. Çok samimi, çok tatlı, cıvıl cıvıl, bol enerjili bir bayan. :)
    Güzel ropörtaj için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım umarım çok başarılı olursunuz. Ben de çok teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. arzu hanım yeni bloggerlara tarafsız olun demiş fakat kendi blogu fazlasıyla reklam kokuyor :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...