18 Şub 2013

Kalyon Tırnak Bakım Ürünleri























Herkese merhabalar yeni bir yazıyla karşınızdayım,

Geçenlerde bir kozmetikçide kalyon ürünlerinde %50 indirim olduğunu gördüm ve hemen içeri girdim, 4 tane kalyon ürünü kaptım. Bunları aldığım ilk gün kullanmadan blog için çekmiştim.

1- Tırnak ve Tırnak Eti Peelingi : Fotoğrafta en soldaki ürün gördüğünüz gibi oje kurutucu ambalajında. Bende bunu oje kurutucu sandım öyle aldım, sanırım orda birileri kurcalarken yanlış kutuya koymuş bunu. Denemek istiyordum zaten ama çok gereksiz bir ürün. İçinde bence küçük şeker parçacıkları var bunların size peeling yaptığını idda ediyor , kokusu yok gibi ama parmaklarınızı kokladığınızda çok kötü bir kokusu var. Hiç sevmedim.

2- Sararmayı Önleyici Cila : Yapısı parlatıcılar ya da koruyucular gibi. Birkaç kez kullandım fakat henüz bir etkisini göremedim. Oje öncesi tırnağınıza uyguluyorsunuz. Aynı işi başka ürünler de yapıyor.

3- Oje Kurutucu Sprey : İşte bu kesinlikle favorim oldu. Oje sürdükten 1 dakika sonra tırnaklarınıza sıkıyorsunuz, hemencecik kurutuyor. Yanınızda mutlaka peçete vs bulundıurun çünkü sıktıktan sonra elinizde yağ-silikon kalıyor.

4- Oje Matlaştırıcı : Buna tek kelimeyle ba-yıl-dım. Ojenizi sürdükten sonra topcoat sürer gibi uyguluyorsunuz bunu, hemencecik matlaşıyor. Birkaç gün sonra mat etki kayboluyor, çok suyla temas ederseniz en fazla iki gün sonra çıkar. Ayrı ayrı mat ojeler almaktansa bir tane matlaştırıcı aldığınızda, istediğiniz ojeler anında mat bir görünüme sahip :)

Ürünlerin her birini 2,50 TL ye aldım. Sevgiyle kalın.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...