16 Şub 2013

The Body Shop Cranberry Joy Lip Balm



Geçenlerde Body shop un facebook sayfasında bir yarışma düzenlendi. En sevdiğiniz Body shop ürününün resmini yolluyordunuz, seçilirseniz çilek seti ödüldü. (Nasıl bir cümle bu?) Ben de bu fotoğrafla katılmıştım yarışmaya ve kazanmışım :) Ürünlerin gönderimi haftaya olacakmış, haftaya tanıtırım burada muhtemelen.

Gelelim bu lip balma. Yazın bu harika kokan lip balmlarda %50 indirim varken kaçırmak istemeyip hemen almıştım bir tane. O günden beri de severek kullanıyorum. Hemen hemen her gün kullanmama rağmen ortasında biraz çökme oldu daha.

Ben tam bir lip balm bağımlısıyım. Dudaklarım konusunda çok dertliyim. Çok kurular, sürekli kavlıyolar ben de kavlatıyorum :) Bu yüzden çantamda ayrı, odamda ayrı ve inanmazsınız belki ama mutlaka yastığımın altında bir lip balm bulundururum. Gece yatmadan önce yastık altındakini sürer uyurum.

Neeyse ben yine konuyu çook uzattım, geleyim bu lip balma.  Şeker mi şeker bir kabı var çok tatlı <3 Dudağınıza sürdüğünüzde yumuşacık yapıyor, hafif de pembemsi renk veriyor bu da bir artısı bence.
Dudak derilerinizi kurutmayıp aksine müthiş nem veriyor. Tek kötü özelliği içine parmağınızı daldırıp alıyosunuz ben bu özelliğini hiiç sevmedim.

Fiyatı 14,90 sadece The Body Shop'lardan temin edebilirsiniz.
Sevgiler, Merve

:)

2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım bunun tadına bayılıyorumm bende:) Takipteyim istersen banada beklerim
    http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ettim, hemen uğruyorumm :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...