13 Nis 2013

Bitenler #1






























Herkese merhabalar,

Blogumun ilk bitenler yazısıyla karşınızdayım. Bunların 3 tanesi çöpe gidenler. Blogumu açtığımda karar almış, elimde saçma sapan tuttuğum her şeyi bitirip ucuz bir sürü ıvır zıvır yerine daha çok istediğim, kaliteli şeylere yöneleceğim diye. Sanırım yavaş yavaş yerine getiriyorum ve mutluyum :)


Bitenlerde 1.gruba bakarsak;































1- Angie Hot Parfüm: Project Pan'imde olan bir üründü. Sağa sola, oda arkadaşlarıma zorla kullandıra kullandıra nihayet bitirdim. Kokusu güzel ama baydı beni. Görmek dahi istemiyorum.

2- Arko Nem Mango& Mandalina El Kremi: Nemlendirmesi güzel, kokusu da güzeldi. Yine pp'de yer alıyordu. Bitti çok şükür, tekrar almayacağım.

3- Watsons Blueberry Scrub: Pp'de yer alan 3.ürünü de bitirmiş bulunmaktayım. Yok kayısı çekirdeği varmış gerçek lifler içeriyomuş falan filan. Bir işe yaramıyor.

4- The Body Shop Vücut Losyonu: Geçen yaz sınırlı üretim olan bir losyondu. Kokusuna, yapısına, her şeyine aşıktım. Bunu sürdüğüm zaman oda bile buram buram kokuyordu. Anında emilip yağlı his bırakmayan harika bir ürün. Bu olmasa da Body Shop'un vücut losyonlarına bir göz atın derim.

5- Nivea Besleyici Vücut Sütü: Pp'de olan bir ürün daha. Ölümdü, bitmek bilmedi. Çok sıvı yapıda kokusunu hiç sevmedim. Nemlendirme olarak çok başarılı sadece. Ama tekrar almam.

6- Gliss Sıvı Saç Kremi: Sadece saçların kolay taranmasını sağladığı için kullandım bu ürünü. Pantene Aqua Light'a geri döneceğim için almayacağım.

7- Jhonson's Baby Pudra: Tam bir bebek kokusu! Çok seviyordum fakat uzun süre elim gitmeyince süresi dolmuş. Çöpe gidiyor malesef.








8- Nivea Clean Deeper Temizleme Jeli: Kokusu çok güzel, tanecikleri tam kıvamında olan bir yıkama jeli. Memnun kaldım aslında ama başka ürünler var aklımda :)

9- Jhonson's Yüz Yıkama Jeli: Annem almış bunu hatta depolamış. Yüzümde yağlanma yaptı, banyoda peeling olarak kullandım. İçinde pembe tanecikleri olan ama bir etkisi olmayan peelingti.

10- SebaMed Deep Cleansing Tonik: Defalarca bahsettim herhalde bundan, elimde Nivea toniği var bitince muhtemelen geri döneceğim buna. En sevdiğim tonik budur. Yağlı ciltler koşun alın derim.

11- Marks&Spencer El Kremi: Pp'de bulunuyordu, bitti bu da. Garip bir kokusu var nemlendirmesi yeterli gelmedi. Tekrar almayacağım.

12- Beauty Formulas El Kremi: Tam bir el kremi canavarıyım. Bu kremin yapısı nemlendirmesi çok güzel. İçinde tanecikler var ellerinizi onardığını iddia ediyor. Memnun kaldım ama bu da başka bahara.

13- Avon Göz Makyaj Temizleme Sütü: Pp'deydi. Kurtuldum. Ne görmek, ne de şuraya bununla ilgili yorum yazmak istemiyorum. Düşünün nasıl bıkmışım!
































14- Nivea Pure&Natural Nemlendirici: Çok bereketli, nemlendirmesi güzel çok memnun kaldığım bir ürün oldu. İndirim döneminde denk geldiğimde alacağım muhakkak.

15- Solait Güneş Kremi: Geçen yaz almıştım, memnundum. Süresi doldu muhtemelen. Çöpe gidiyor.

16- Down Under Natural's Nude Şampuan: İyi ki küçük boyunu almışım! Nefret ettim kokusu iğrenç, köpürmüyor, saçları sertleştiriyor. Yarısını zor kullandım bu da çöpe!

17- Blistex Classic Lip Balm: Pp'deydi, seve seve bitirdim. Aklımda Burt's Bees var :)

18- The Body Shop Çilekli Body Butter: Yine pp'de olan bir ürün. Kokusu baydı elimde iki tane daha var bundan. Bakalım nasıl bitecek onlar :)

19- Benri Disc Pamuk: En sevdiğim pamuklarım, tabi ki yedekleri var.

20- Cala Makyaj Temizleme Mendili: Uygun fiyatlı pratik bir ürün. Yenisini alabilirim, genelde renkli nemlendirici kullandığımdan yüz makyajımı temizlememde yeterli oluyor.

21- Watsons Makyaj Temizleme Mendili: Pp'deydi. Görmek istemiyorum :)

Gördüğünüz gibi bu ay ürün bitirmede rekor kırdım! Hepiniz yapın bunu cidden işe yaramayan öyle çok şey varmış ki hepsinden kurtuldum! Temizlikten önce çöpe yollamak için aceleyle çekildi fotoğraflar kusuruma bakmayın. Project Pan'de ise sadece renkli kozmetik ürünleri kaldı. Kısa zamanda bitsin onlar da.

Umarım okurken sıkılmadınız çünkü çok uzun oldu.

Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgiyle kalın!

12 yorum:

  1. aman Allah'ım ne kadar çok şey bitirmişsin öyle :))) bir çekiliş yaptım tam senlik içinde yüz maskesi, yves rocher kahve kokulu duş jeli bile var başka neler mi var bir tık ötende :)) http://myworldinthebooks.blogspot.com/ beklerimm

    YanıtlaSil
  2. waaauuuuwww diyorum ne kadar çok ürün bitmiş tebrikler canım:) açıklamalarını yazdığın iyi olmuş böylece fikir sahibi olabiliyoruz tatlım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çıktı bitirene kadar ama değdi tatlım, ne demek çok öptümm :)

      Sil
  3. maşallah ne çok ürün bitirmişsin :D sebamed toniği çok merak ettim :) öptümm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı cildin varsa kullan mutlaka,seveceksin bebek öptüm ben de çok :*

      Sil
  4. Maşallah demek istiyorum valla süpersin.Kendim bu kadar bitirebilirmiyim diye düşündümde gerçekten dediğin gibi rekor kırmışsın :)
    http://ecegurbuz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Kızmazsan birşey söylemek istiyorum... Talk pudrası bozulmaz ki... Bence kokusu falan değişmediyse ben olsam atmazdım. Tabii seçim senin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu öyle şey ne kızması :)) yok canım son kullanma tarihi geçmiş kokusu da tuhaflaşmıştı yoksa ben atmazdım gözbebişimi :)

      Sil
  6. Ne çok şey bitirmişsin pis pak valla :) O Niveanın sütü ve Avon için söylediklerine harfi harfine katılıyorum canım. Ben bittim onlar bitmedi, :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükür kurtuldum! Darısı sana kuzum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...