29 Nis 2013

Nisan Favorileri/Sık Kullanılanlar








































Merhabalar!

Her ay olduğu gibi bu ay da favoriler yazımla karşınızdayım. Bakalım bu ay en çok neleri kullanmışım;


Ten Grubunda;

The Balm Time Balm Makyaj Bazı: Her ay göreceksiniz sanırım favorilerimde, yazısı yakında.

The Balm Balm Shelter Renkli Nemlendirici: Project pandeki fondötenim bitti ve buna döndüm çok şükür. Yaz için harika bir ürün sanırım anneler gününde yedeklenecek.

Rimmel London Match Perfection Kapatıcı: En çok yine bu kapatıcıyı kullandım. Favorim oldu hem sivilce hem göz altında çok başarılı buluyorum. Yazısı şurada.

Pastel Spring Blush On Allık: Sanırım bu yaz en çok bunu kullanacağım. Çok tatlı bir turuncu, yazısı yolda.

The Body Shop Japaneese Cherry Blossom: Fatmamla almıştık ne zaman sıksam o gelir aklıma :) yaz geldi ayıla bayıla kullandım diyebilirim.


Göz Grubunda;

The Balm Balmbini Palet: Bu ay en çok bu paletteki altın sarısı rengini kullandım diyebilirim. Bayılıyorum tek kelime ile! Yazısı için tık tık.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Maskara: Adından da anlaşıldığı gibi, kirpiklerinize "çılgınlar" gibi volume vermesini istediğiniz bir rimel arıyorsanız tam sizlik. Fiyatından büyük işler başarıyor bence. Maybelline Rocket'den daha başarılı buldum.

Loreal Super Liner Carbon Gloss: Fotoğrafta kuytuya düşmüş biraz :) Müthiş performansı var yahu bu kadar beklemiyordum. Saatlerce bana mısın demeden kalıyor gözümde. Mac'i bununla aldattım bu ay.

Mac Fluidline Blacktrack Jel Eyeliner: Göz bebeğim olsa da loreal ile dönüşümlü hatta onu daha sık kullandım diyebilirim.


Dudak Grubunda;

Nive Fruity Shine Pink Guava: Hem lip balm hem ruj olarak sürekli kullandım. Kokusu tadı her şeyiyle harika. Deneyin mutlaka.

Golden Rose 240 ve 57 Ruj: İkisi de harika tam bahar-yazlık renkler. İkisinin de yazısı yakında gelecek.

Ben bu ay en çok bunları kullandım. Siz neleri kullandınız, sizin favorileriniz neler?




4 yorum:

  1. ayy bebeğim the balm makyaj bazının yazısını bir de senden okumak isterim :D çünkü almayı düşünüyorum ve anneler gününe az kaldı :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam kuzum yarına aldım planı o halde ;)

      Sil
  2. hepsini ben de çok seviyorum bunların..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...