12 Mar 2013

8 Mart Kadınlar Gününüzü Kutlarım :)

Merhabalar;)
7 Mart'ı 8 Mart'a bağlayan gecelerin bir önemide 8 e kurduğum çalar saatim olmuştur. O saat çalacak ve alışveriş başlasın!
Bi heycan bi panik kapıpta elimde kalanlar,aklımda kalan elbet oldu ama öğrenci olunca bakalım kaç aya ödenecek bunlar :))
*Migrosu sevme nedenlerimden biri çılgın %50 indirimleri :)) sıra 23 nisanda tabu monopoly indirimlerinde :)) istediğim oyunları almak için 2 aya kredi kartımı kapamalıyımmm..
Dove koltuk altı stiği ve sprey deodorantı kokusu harika ve yıllardır vazgeçemiyorum ara ara aynı serinin farklı kokularının denesemde bunlar benim kürkçü dükkanım. :) ikisi 8 tl ye geldi gelmedi :)
*Alt kısımda L'oreal ve Nivea'nın kuru ciltler için olan kremi. L'oreal i yedekledim,Nivea'da %95 bitkisel iddaasıyla merak ettiğim için aldım. Henüz denemedim. (L'oreal 11,Nivea 10 tl civarıydı :)
*Neutrogena dudak stiği 3.75 tl görünce aldım gitti hiç ihtiyacım yoktu. Blistex'im bitince deneyeceğim.
Gratis'e gelelim şöyle ki hep bu indirimi bekledim aylardır içimde yatsada bu ürünler sabrın sonu selamet.;(%50 indirimden aldıklarım)
*The Balm Primer uzun süredir aklımda indirimi bekliyordum. HARİKA HARİKA bi HARİKA! Sürdüğünüz andan itibaren kadifecik bir cildiniz oluyor ve makyaj için çok güzel bir zemin oluşturuyor.
* The Balm Sexy Mama transparan pudra bir fiil 3 gündür kullanıyorum makyajımı sabitlemek için ideal renkleri bozmadan istediğim sonuca ulaşabiliyorum.(10.5 tl ye geldi.)
*The Balm Meet Matt(e) mat farları olan çok sempatik bir palet renkleri en sık kullandığım tonlar, pigmentleri güzel yani toz pembe pek bi renk veremiyor bana ama muhtemelen benimle alakalı. :/(25 tl ye geldi.)
*The Balm Schwing Eyeliner sürümü biraz el alışkanlığı gerektiriyor hata kabul etmiyor.Simsiyah oluşu hoşuma gitsede sanırım alışma sürecim devem edicek.(11 tl ye geldi)
*The Balm Cheater Rimel çok çok çok beğendim hiç topaklanma yapmadan olmayan kirpiklerimin oluşunu kanıtladı. Çok sevidim (15 tl ye geldi.)
*Eklips makyaj süngeri yedek bulunsun diye aldım çok memnunum.
*Amazing tırnak üstü törpüsü üşenmeyip denersem bildiricem. :)
*Miniş far paletciği sırf sarı far zaafım için aldım renk verirse benimdir,renk vermezse hiç benim olmamıştır.!
Öylesine Clarie's e girdim ve %70 indirimdeki hoşuma giden takıları aldım kullanmayacağımı düşünsemde çok ucuzlardı dayanamadım aldım bazılarını belki beğenen bi arkadaşım olur veririm. :) Fularda sırf puantiye diye 7 tl ye düşmüştü kaçırmadım. :)

Geriye kalan tüm siyah nokta bantlarının ve yağ emici mendillerini topladım. Mendilleri Merve için aldım :) Eminim çok işini görcek. :)) %40 indirim harika bişey harika! Devam Gratis kim tutar seni.

İndirimsiz yapılan alışveriş benim için hep hayal kırıklığı olmuştur fakat bu kez uçtum işte :)

Sevgiyle Kalın
Fatma :)

4 yorum:

  1. offf bende şu sıralar öğrenci bütçemi bol bol aşıyorum malesef :(

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini :)
    http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Yememi içmemi kısıyorum o derece :)
    Teşekkür ederim canım :) İzlemeye alıyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel güle güle kullanın:)

    bana da beklerim:)

    http://alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...