29 Mar 2013

Avon Planet Spa Yüz Maskesi




































Hepinize merhabalar merhabalaar :)
Sizlere bugün Avon'un bu "Ölü Deniz Mineralleri" içeren maskesinden bahsedeceğim. Bu maske yaklaşık 8 aydır benimle ve sanırım bu süre yorumlamam için yeter de artar bile.

Avonun sevdiğim tek ürünü saç serumu değilmiş meğerse, bu maskeyi geçenlerde dolabımda buldum. Rengi gördüğünüz gri böyle çamur gibi oluyor sürünce. İçinde tanecik vs hiçbir şey yok, kremsi yoğum bir yapısı var sürer sürmez cildinize öyle bi tutunuyo ki :)

Bu serinin soyulabilir maskeleri de var fakat bunu soymuyoruz. 15-20 dk bekleyip ılık su ile yıkıyorum ben genelde banyodan önce uyguluyorum.

+ Cildinize çok ferah çok temiz bir his veriyor.

+ Siyah noktalara "çok az" etki ediyor, gözenekleri açıyor.

- Çok uzun sürede kuruyor.

- Pratik ve gerekli bir ürün değil.

Fiyatı indirimle 8,90 gibi bir şeydi.

Bu arada alakasız olacak ama avon da far bazı çıkarmış 10 Tl gibi bir fiyatı var merak eden varsa bakabilirler. Başka yazıda görüşmek üzere öpüldünüz :)





4 yorum:

  1. Bu maske yıllardır var. Annemin pek sevdiği bir üründür. Spordan sonra saunaya giriyor, ordan çıkışta yüzüne sürüyormuş. Ben hiç denemedim ama. Olur da satıştan kalkar diye aylar önce bir ton yedeklemiştik, sanırım daha kaç yıl kullansa bitiremez. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmek bilmiyor gerçekten:) memnun kaldığına sevindim, dene sende edacım öperim:)

      Sil
  2. Mrh bu ürünü bende Avon kataloğunda görüp almak istemiştim ama emin olamadım .Acaba etkisi nasıl allerji yaparmı diye .Senin yorumunu okuyunca vazgeçtim bana bu tarz önerebileceğin bir ürün varmı siyah noktalar için .Şimdiden tşkederim. Bloğunu takibe aldım bile

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...