21 Mar 2013

Biri Maske Mi Dedi? :)

Merhabalar :))
Maske hastasıyım ben evet başka açıklaması olamaz,yüz,saç,ayak... farketmez ki her türlü herrr :)
Size elimdeki saç maskelerimden bahsedicem. Saçıma bir perma yaptırmışlığım oldu sene 2010 1 Ağustos, üzerinden 2 yıl 8ay 21 gün geçti ve halen daha uçlarda 13 cm püskülü duruyor :/ inatım ki kestirmiyorum cünkü benden giden her 1 cm saç evlat acısı gibi içime oturuyor :(
Kullandığım maskelerle ben o 13 cm'i harika muhafaza ediyorum sonsuz kırık olsada belli bile olmuyor :)
Aşağıdakiler deneyimlerim sonucunda bizımla olanlar:
Soldan sağa;
Bi nanesi olmayan,boşuna paramı yutmuş ürünler bunlara verdiğim paraynan gider sinemaya girerdim :(
Avon Naturals serisinin kiraz çiçekli saç maskesi:
 -Kutusu feci sempatikti ve kiraz çiçeği ayrıntısına takılıp alıvermiştim.
-Son olarakta kokusu bi faciya , ya Body Shop'un bana huzurla sevdirdiği Kiraz Çiçeği kokusunu sabote eden bu manasız şey... yeter çok bile sana bu fotoğrafını çekip 2 satır yazmak..
Pantene'in Aqua Light serisinin Besleyici saç spreyi tıks' nden ne kadar memnun kalıp bu maske içinde aynı hayalleri kurduysam sonuç bi fiyasko sakınlıkla denemeyin :( 5-6 tl bişeydi.
*Az önce öyle güzel bir poşetle son yolculuklarına uğurladım ki...

Gelelim Watsons'un saç maskesine:
Papatya özlü bu saç maskesini pek beğenmedim karşılaştırmasını,aynı serinin bira özlü olanıyla yapıyorum. Bunu bitirince direk bira özlü olan maskemi alıcam :)
-Yapışkan bir yapıda öncelikle elinizde ovuşturarak ısıtın öyle saçınıza uygulayın derim oldukça başarılı üstelik 8 lira :)
-Çok para vermeyeyim,saçımı yumuşacık etsin bakımını yerine getirsin ha bide bereketli olsun diyosanız; serilerin arkalarında ki açıklamaları okuyup almanızı öneririm. Benim favorum Bira Özlü olani.
bitpaptyaaaaaaaa.

Ve bir gaflet anı: satış elemanının"bu saçlar bi harika dostum !" gazıyla alınmış ürün:
 Toni&Guy'un saç maskesi :( Ykm'nin indirimli anında beni rehin alan ve saçlarıma sonsuz övgü yapan pis yalancı senin yüzünden 40 tl bayıldım şuna ! ve sen kasadaki güzel bayan utanmadan 4 ay taksite bağlamışsıın beni halen sinsi sinsi taksidini yatırıyorum haberin yok tabi!
-56 tl den 40 tl ye düştü diye aldım yaa :( indirim var sonuçta. kafaişte.
*Aklıma geldikçe bi hoş oluyorum.
-Ürün silikon yapıda uyguladıktan hemen sonra duruluyorsunuz ve saçta silikon tabaka oluşturup onarım yaptığını idda ediyor.
-Üzülerek söylüyorum ki en çok işe yarayan maskem bu! belki 40 kısmı canımı acıtıyo ama oy ben kuruduktan sonra saçlarımı nere koyam :D
-Bi oldu bittiye gelip aldığım bu üründen çok memnunum severek kullanıyorum hatta uzun süredir kullanıyorum kıyarsanız paranıza alabilirsiniz.
*Demeden edemiycem;40 tl'yi asla haketmiyor taş çatlasa 19.90 tl veririm oda 200 ml bide etkisi gözle görünür diye :)
Sevgiyle kalın
FATMA :)

12 yorum:

  1. watsons ın saç maskelerinden ballı olanını kullanıyorum bende :) çok ama çok memnunum :) ucuz yollu alternatif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ballı mı hemen denerim canım :) maske olsun benim olsun ;)

      Sil
  2. Ne kadar çok şey denedin...
    Kestirmiyorsun uçlarını ama onlar uzamaz ki.Bence bir iki santim kestir,o kadar çabuk uzamaya başlar.Görürsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaförün 2cm anlayışı 12 cm le kapışmakta MsMelYas :( Aslında azıcık ucundan aldırmalıyım haklısın :)cesaret gerekli :)

      Sil
  3. ığğ o kirazlı saç maskesini yine görünce kokusu geldi aklıma -.- gerçekten feciydi

    banada beklerim, sevgiler

    gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Watsons'ı bende denemek istiyorum acayipp merak ettim :)Bi de sen bilirsin :P benim saçlarım çok kabarık :( Önerebileceğin bir maske,sprey veya şampuan var mı? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esinin nedenlerinden bir diğeri de, saçların çok sık yıkanması önlemek amaçlı gün aşırı yıkayabilirsin ama ben asla 2. güne duramam illa her gün o saç yıkanacak ve pek çözüm sayılmaz ımm Bununla birlikte içeriğinde alkol ve sülfat bulundurmayan saç şekillendiricileri kullanabilirsin yani ben permalı zamanlarımda bir fiil bu kremlerin arkarını okumakla geçmişti zamanım. Saçlarını iri uçlu bir tarakla taramalısın sakın fırçlama :)
      Ama yok bunları yapıyorum genede elektrikleniyo diyosan: saçlarını kurutmadan silikon içerikli bir serumla içlerine hava girmesini engelleyip elektiriklenmeyi halledebilirsin. :)
      bi de, duş aldıktan sonra saçlarını, baya soğuk suyle durulamanı tavsiye ederim.
      ha yok ben illa marka istiyorum diyosan: watsons un maskeleri :), pantene in de kıvırcık ve dalgalı saçlariçin olan bi kremi var durulanmayan onu kullanabilirsin :)

      Sil
    2. vaaav gerçekten baya bilgin varmış :) ve bir hata yaptığımı fark ettim ben saçlarımı baya sıcak suyla yıkıyorum ve fırçalıyorum :( ama saçlarım kıvırcık içine tarak girmiyor yani :( yine de önerdiğin ürünlere mutlaka bakacağım :) çokk teşekkürler :)

      Sil
    3. Islakken tara ve bırak kendiliğinden kurusun :)

      Sil
  5. TONI&GUY MASKEYİ İLK SENİN BLOGUNDA GÖRMÜŞTÜM. BEN DE BUGÜN ALDIM. AMA DAHA KULLANMADIM. UMARIM İŞE YARAR. SÖYLEDİĞİNE GÖRE SANA İŞE YARAMIŞ.BENCE FİYATI O KADAR PAHALI DEĞİL

    YanıtlaSil
  6. Umarım işine yarar canım halen bir fiil kullanıyor bitiremedim çok bereketli bir ürün :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...