12 Mar 2013

Günlük Cilt Temizliğim

Merhaba arkadaşlar :) Uzun bir süredir yazamıyorum,okulumun başlangıcıders al bırak işlerim o kadar yoğundu ki bir de farabi öğrencisiyim. Bir çok resmi protokol işleri girdi araya yani eve gelip yemek yiyip stres ve uykuyla geçti zamanım. :/
Ne mutlu ki hiç bir sorun çıkmadan hallettim işlerimi ve işte karşınızdayım. :) Bir kaç post arka arkaya giricem. İşte bu anı bekliyorum günlerdir! :)
Kış aylarında özellikle yanaklarım,burnumun üzeri çok kuruyor, bi insanın alnı çenesi kururmuymuş? Kuruyor vallahi dudaklara hiç girmiyorum. :))
Birçok ürün denedim,olmuyor olmuyor olmuyor..Ama şansa alıp denediğim bu ürün kombinlerim BİZIMLA!

 İşte cildimi 2 haftada ciddi derecede toparlayan ürünler;
Soldan sağa;
The Body Shop Nutriganics yüz yıkama köpüğü
The Body Shop Nutriganics tonik
L'oreal Triple Active Fresh yüz kremi
Bioderma yüz serumu
Bioderma göz altı kremi
Gratis burun bandı

%98 Bitkisel olduğunu iddaa ediyor ki kokusu resmen küçükken yol kenarlarından kopardığımız  papatya olamamış bitkinin kopan noktasındaki beyaz sütümsü sıvı gibi.
Yıkama köpüğünün kokusu pek gelmiyorda,tonik ilk 5 dakka allaam burnuma geliyo gidiyo geliyo gidiyo...
*Kokusunu bile göz ardı edebiliyorum cünkü çok memnunum.
*Kupkuru cildimi canlandırdı. Bu seri kuru ciltler için deneme boyları bunlar korka korka aldım fakat çok memnunum.
*Köpük (eyeliner dışında ) cildi tüm makyaj kir tozdan arındırıyor. Üzerine tonikle geçiyorum pamuk hala beyaz ;)
*Tonik yüzümde gerilme yapmıyor aksine kadife gibi oluyor. Fakat o etki uzun sürmüyor o yüzden hemen bir nemlendiriciye ihtiyaç duyuyorum.
L'oreal'in bu ürünü benim için yaratılmış :) Çok ince bir dokusu var jel gibi fakat krem anında emiyor ve nemlendirmesinden şuan için memnunum.
Yalnız son 3 gündür yanak kulak arası kısmım çok kuruyor ve krem pek etki etmiyor gibi aklıma takıldı bi kıllandım heran elden çıkarabilirimli gibi bilemiyorum. Belki bir şans daha diyorum ve bir süre daha benimlesin  ;)

Gece yatmadan önce serumumu sürüyorum,bu 2. tüp oldukça memnunum yatıştırıyor yüzümü ve sabah bir ışıltıyla uyanıyorum. :) Bitsin gene alıcam gene ve gene..
Göz kreminide çok severek kullanıyorum.Tavsiye edebilirim. :)

Dudaklarıma gelirsem :) sabah uyanınca evden çıkarken otobüse binmeden otobusten inince sınıfa girince derste ders bitince ...... yemekten sonra ödev anında tv karşısında yatarken... sabla bla bla
Her ne kadar 80 dakikada bir sürün desede Blistex'in bu dudak stiğini tek geçerim neler neler denemedim...

 Sürer sürmez dudaklarım emiyor tadı ve kokusuda rahatsız edici değil çok memnunum.
Bir de bu ürünü varki gerçekten rahatlatıcım tüm gerilmeyı kuruluğu alıyor bir 10 15 dakika yeterli :) Tadı kokusu ve dudakları beyazlatması gün içinde tercih etmediğimden gece yatarken harika bi seçim oluyor.

Unutmadan burun bantları evet bunlar gerçekten siyah noktalarınızı çıkarıyor.Arkadaşlarıma zorla denettiriyorum ve şimdiye kadar bi işe yaramıyo yaaaa diyen olmadı. :) Şiddetle tavsiyemdir, en son gratisin ürününü aldım oldukça memnunum. Gidipte niveanınkine 12 15 tl vereceğime 8 Mart indiriminde stokladım, çok mutluyum.

Aaa bir de cildimiz kuru ve biz nasıl banyo yaparak cildimizi temizliyorsak su içerekte vücudumuuzu temizlemeye önem verelim, artık elim su şişeme daha sık gidiyor ve cildim oldukça toparladı. Hatta gözlerime inanmakta zorluk çeksemde gözaltı morluklarım sanki bi ferahladı morarmaktan vazgeçiyor hele 1 haftadır ayyyyy!! :)) acaba 20 yıl sonra gözümmü alıştı dicemde çevreden de alınca böyle yorumlar inanıyorum buna. :))

Sevgiyle Kalın ;
Fatma :)

4 yorum:

  1. ooo baya detaylı bir cilt bakımın varmış yağlı ciltlerinki daha kolay demkki kendimden anladım şimdi:) ablam için göz altı morukları çöküntüleri için göz kremi arıyoruz öneririm diyorsunuz hımmm düşünelim bakalım onu da :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bir çok ürün denedim hatta yeni bir ürün daha var elimde annem kullanıyor. Ablanızın yaşını bilemiyorum ama Laura Mercier'in Göz kremi annem çok memnun olduğu söylüyor, sürer sürmez etkisi görünür biçimde belli oluyor zaten. :)
    bioderma'm bitsin yaşıma uygun bir ürününü alıcam.Bi araştırın isterseniz. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ablam 31 yaşında yanı cok ılerı sevıye olmaz :/ bende henüz kullanmıorum goz altı gce kremlerı falan ama yakında baslarım bende 30 yasındayım kırısma zamanlarım geldı :D hatta gec bıle kaldımda yağlı cildim krem sevvmiyorr:)

    YanıtlaSil
  4. 21 yaşındayım ama erken teşhis tedaviyi kolaylaştırır diye düşünüp ilerisi için yatırım yapıyorum. :) Bu arada aranız 1 yaşmış ne güzel keşke benimde ablam olsaydı. :)) iyi günler :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...