30 Mar 2013

Mart'ta Vazgeçemediklerim

Merhaba arkadaşlar :)
Bu yazımda son birkaç haftadır sık sık kullandığım ürünlerden bahsedicem sizlere;





















yüzüm için:




























*Time Balm' ın makyaj bazını 8 mart indiriminden almıştım o gün bugündür atlamadan sürüyorum çok memnunum, indirimde denk getirip bir adet bulundurun derim fontoteniniz,allığınız,pudranız porselen üzerine sürülüyormuş gibi duruyor. :)
*Balm Shelter'ım HİÇ BİR şey sürmesem bile bu kremi sürmeden çıkmıyorum arkadaş! Cilt tonunuzu çok güzel eşitliyor ve hafif bir kapatıcılıkla kızarık mızarık bırakmıyor. :) 18spf ayrıca..
*Time Balm Fondöten bu fondotenin sert bir kıvamı var fakat biraz dikkatli makyaj yapıyorsam kesinlikle kullanıyorum.yüzüm harika görünüyor. :)
*Chistian Dior'un pudra:Çok güel bir yapısı var tester bir ürün fakat 2 aydır hemen hemen hergün kullanıyorum 3 gr olmasına rağmen oyuk bile oluşmadı :))
*Essence'in Home Sweet Home serisinin allığı, bu allığı 3.5 tlye Rossman indiriminden almıştım ve çok çok severek kullanıyorum evet kalıcılığı mükemmel değil fakat hangi allıkla 15 saaat geçiriyoruz ki :)) çok tatlı bir pembe. ve çıtır gösterdiğiyle ilgili garanti verebilirim ;)




Göz'üm için:



























Garnier Roll-on:Sürmeden balkona bile çıkmam :*
Benefit stay don't stray: far bazım,çok memnunum farlarım gün boyu rengini çok çok az bir farkla koruyor.
Rimmel London: Gene Mervemin bi keşfi sayesinde elimde bulunan harika eyeliner,artık satılmıyor ve bitmek üzere çok özleyeceğim :/
The Balm Meet Matte :Mat farları barındıran bir palet boyutunu seviyorum fakat Balm Jovi'niz varsa pekte elzem değilmiş onu farkettim olsun indirimden almıştım diyerek kendimi avutuyorum. :)



























The Balm Cheater: 8 Mart indiriminden aldığım harika maskaram çok memnunum :) :)
Benefit Krem Far: Kaş altımı ve göz pınarlarımı bu farla aydınlatıyorum çok yumuşak bir rengi var çoğu zaman baz olarak da kullanıyorum.



Dudaklarım:


























Essence'in 10 numara femme fatale dudak kalemini sürüp iyice dağıtıyorum ve gene essence in kirazlı lip gloss unu sürüyorum çok sağlıklı ve canlı bir görüntü oluyor. Çok seviyorum. :))

Sevgiyle Kalın :)

3 yorum:

  1. seçimlerin güzelmiş canım:)

    YanıtlaSil
  2. şu essence'e the balm'a bir ben el atamadım! indirimler gelsin her şeyinden alacağım :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...