21 Mar 2013

Mucizelere İnanır Mısınız? :)

Merhabalar :)
Mucize diye bişey var ki bunu görmezden gelemem, çünkü görmüş olduğunuz 2 alakasız ürün beni belkide yıl geçmiştir ki mutlu eden :) En sık kullandıklarım olarak şu ana kadar yazmadığım için sizden özür dilerim bebeklerim..:
Watsons green tea serisinin yeşil çaylı kil maskesi ve Pantene' in aqua light serisinin Ağırlaştırmayan 2 fazlı besleyicisi.
Watsons'ın kendi markası olan harika kil maskesiyle başlayayım. :)
-Yaklaşık 8 aydır benimle bu ürün ve 300 gram ki yarılayamadım bile , ben ki üşenmeksizin maske yapan biriyim haftada 2 bazen 3 kez bile yaptığım oluyor.
-Çünkü bıraktığı etkiyi çok seviyorum.
-Cildinizde 20 dakika kalıyor evet bir kil maskesi gibi gerip taşlaşmıyor ama varsa yüz yıkama pedinizle ılık suda kolayca durulanıyor ve sonuç bi harika.
-Korka korka denemek için aldım fakat tek geçiyorum :*
-Fiyatı 10 tl civarındaydı.( ay bu çok denemek için parama kıyamam diyosanız miniş boyu da var 2-3 tl ye , bence bir şans verin ve cildinizdeki o yumuşacık beybicikliyi görün :))
Gelelim belkide aldığım 23965. saç spreyime :)
-Bu yenilenen şişesi önceden üzerinde saçların kolay taranacağı vs yazıyordu.
-Evet süper rahat taranıyor,saçlarımın taranma problemi şuan için yok çünkü dümdüz :/, fakat perma yaptırdığım dönemde tanıştık kendisiyle o gün bu gündür ayrılamıyoruz.
-Öncelikle kokusu bi harika yani şaçımı yumuşacıklığına yumuşacıklık katmasının yanında kokusu yok muuuuu :))
-Schwarzkopf Gliss serisinin kokularına düşman biri olarak şiddetle Pantene'in bu harika spreyini öneriyorum. Ayrıca : schwaokgfıdjgıı ne okuyabiliyorum ne de ctrl+c siz yazabiliyorum :(
-Fiyatı 11.90 tl Watsons,, 12,75 tl Gratiste :D onun dışında hemen hemen tüm marketlerde satılıyor :)
*herbirkuruşunuhakediyor :)
Sevgilerr Fatma :)

3 yorum:

  1. pantenin özellikle kokusunu çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. Yesil cayli maske bitmiyor ama verdigi hic cok guzel :-) pantene in eski serisinden bende kullanmistim guzeldi ama kuafor malzemeleri satan yerlerde satilan sivi sac kremleri de cok basarili denemeni onerebilirim , fiyatlari da cok daha uyguna geliyor :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...