18 Mar 2013

Wishlist

























Herkese selamlaar, pazartesi sendromunu atlatanlar,atlatamayanlar!

Dünkü kendimi gaza getirip hazırladığım Gereksiz para harcamaya son! yazımdan ötürü, ha bir de canım arkadaşım, biriciğim Aysel'in blogunda bir wishlist hazırladığını gördüm. Dedim ki ben neden yapmayım böyle birşey hem de bunu planlamışken.

Sıvadım kolları başladım araştırmalara. Aslında araştırmam sadece iki ürün üzerineydi. Geri kalan 3 ürün kafamda hep vardı. Neyse gelelim;

1- Clinique Chubby Stick: Clinique'inn bu ürününe neden böyle taktım bilmiyorum ama denesem, bir tane edinsem hevesim geçecek biliyorum. Kozmetiğe açız ya niye böyle.. Araştırma yaptığım ürünlerden biri buydu, renkleri konusunda tabi :) pembe tonlardan birinde karar kıldım.

2- M.a.c Viva Glam Nicki: Bu aslında bir koleksiyon rujuydu artık tamamen satışta diye biliyorum. Onu mac te uzaktan bakıp seviyorum :) Her neyse aşığım bu ruja yahu!

3- M.a.c PaintPot Painterly: Araştırma yaptığım 2.şey de buydu tabi renkleri konusunda. Aslında böyle internetten olmuyor da gidip kurcalamak lazım. Ama painterly aklımda kaldın şimdilik haydi bakalım.

4- M.a.c Studio Finish Concealer: Aslında bu da çok bereketliymiş. Bu ürün olmasa da olur ya :)

5- Face and Body Fondöten: Tam bana göre! Öyle hafif öyle cıvık su bazlı kocaman! Daha ne olsun? Benim için üretilmiş allahım!

Şu liste yaklaşık 300 Tl tutarında, her ay bir tane alınabilir. Diğer ıvır zıvırlara bir dünya para yatırıyorum gözüme gözükmüyor. Ama kararlarım kesindir.

Gelelim bunlar arasında bir sıralama yapacak olursam;

1-Viva Glam Nicki
2-Face and Body
3-Paint Pot
4-Chubby Stick
5-Studio Finish

Bu şekilde. Bakalım neleri alabileceğim, sizin almak istedikleriniz neler :)

4 yorum:

  1. Chubby stickler cidden alınmaya değer bende bir tane var gözüm diğer renklerinde, studio finish concealer cidden çok bereketli 1 seneyi aşkındır kullanıyorum bitiremedim.
    Face and Body fondöten çok güzel ama gramajı yüzünden alamıyorum.:(
    Paintpot benimde listemde bakalım ne zaman alacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında chubby sticklerin deneme boyunu alabilirim internetten :) Face and Body aldığım zaman başka fondöten kullanmam diyorum kendi kendime ama bakalım o gün bi gelsin ;))

      Sil
  2. wishlistinide bayıldııımm yahuu (: inş hepsi senin olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kuzum zamanla artık :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...